Disse data indsamler vi, og sådan behandles de:

I forbindelse med køb via webshop eller telefonisk, indsamler vi følgende informationer; Navn, e-mail, telefonnummer og adresse. Dette er nødvendig for at vi kan levere den service du køber fra os, bla. i forhold til at arrangere levering af de ønskede varer. Denne information, samt ordrehistorik gemmes for at sikre ensartet og bedre service/rådgivning fremover.

Hvem har adgang til data?

Data kan kun ses af relevant personale, og kun fra computere. De bliver kun delt med eksterne leverandører i det omfang det er nødvendig for at opfylde den service du som kunde bestiller. Dette kan eksempelvis være Post Nord, i forbindelse med at arrangere levering af de købte varer.

Opbevaring af data

Data opbevares på en beskyttet server og/eller på vores webshop. Begge steder beskyttet af koder og ip-blokering, så det kun er relevant personale der kan tilgå dine oplysninger.

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid kontakte Ringkøbing Børstebinderi, og få dine data rettet eller slettet fra vores system skulle du ønske det. Ringkøbing Børstebinderi sletter ikke selv data efter en bestemt tidsfrist.

Oplysningsforpligtelse

Ringkøbing Børstebinderis privatlivspolitik kan frit læses på https://www.ringkobing-borsten.dk, og er dermed offentlig tilgængelig.

I tilfælde af databrud

tilfælde af databrud vil Ringkøbing Børstebinderi tage kontakt til relevant myndighed/IT leverandør, og følge de givne instrukser der fra.